Mindennapok

Kórházban tartotta az esküvőjét egy fiatal pár

A vőlegény édesapja a koronavírus miatt ágyhoz és lélegeztetőgéphez kötött, a pár pedig szerette volna, ha ő is látja, hogyan fogadnak egymásnak örök hűséget.

Az egyik jeruzsálemi kórházban a tetőn tartotta meg az esküvőjét egy fiatal pár. Azért választották ezt a szokatlan helyszínt, mert a vőlegény édesapja koronavírus-fertőzés miatt kórházi ápolásra szorul, és az esküvői sátrat úgy állították fel, hogy ő is lássa, ahogyan fia megnősül. A násznép tagjai természetesen mind szájmaszkot viseltek, illetve ügyeltek arra, hogy amennyire lehet, tartsák a távolságot.

Izraelben egy hónap teljes lezárása után javultak a fertőzöttségi adatok, így pár nappal ezelőtt enyhítettek az országos karanténon. Az izraeli kormány szeptember közepén vezette be újból a szigorúbb kijárási korlátozásokat, mert a regisztrált fertőzöttek száma rekordot döntött, volt olyan nap, amikor 11 ezer új esetet jegyeztek fel. Mivel a számok azóta kedvezőbben alakultak, újranyitottak a bölcsődék, az óvodák és a házhoz szállítást végző éttermek is, hangzott az RTL Híradó beszámolójában. 

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Még több cikk a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top