nlc.hu
Mindennapok

Megnyugtatta síró kishúgát

Lenyűgöző: egy pillanat alatt megnyugtatta síró kishúgát a 2 éves kisfiú

A 2 éves kisfiú tudhat valamit, mert bámulatos magabiztossággal nyugtatta meg síró testvérét. A szülőknek is elárulhatná a titkát.
Testvére nyugtatta meg a siró kisbabát

Körülrajongtak a netezők egy 2 éves kisfiút, miután a gyerek pillanatok alatt megnyugtatta síró kishúgát. A TikTokra posztolt imádni való videót eddig több mint 4,7 milliószor nézték meg.

A felvételen az látszik, ahogy a 2 éves Beau és a 6 hónapos kishúga, Ainsley egymás mellett fekszenek az ágyban, a baba pedig keserves sírásba kezd.

A kisfiú bámulatos magabiztossággal fordul testvére felé, és azt mondja neki, hogy minden rendben van, majd pedig profi relaxációs technikát is bevet. Azt kéri kishúgától, hogy vegyen egy mély lélegzetet. A módszer szuperül bevált, a baba egyik pillanatról a másikra megnyugodott.

A gyerekek édesanyja, a New Jersey-ben élő Kristen Reformato azt mondta, nem ez volt az első alkalom, hogy Beau megnyugtatta a testvérét. De mivel most először vették fel videóra a dolgot, ki is tették a TikTokra.

(GMA)

(Kiemelt kép: TikTok/beauandainsley)

Hátha a szülőknek is sikerül megnyugtatni a síró babájukat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top