Mindennapok

Egy orvos és egész családja elhunyt koronavírusban Ukrajnában

Viktor Kologyko a Pirohov Vinnyicai Megyei Kórház rendelőintézetének vezetője volt. Nemcsak ő, hanem bátyja és édesanyja is belehalt a koronavírusba.

Elsőként Viktor Kologyko 92 éves édesanyja hunyt el, majd a testvére, legvégül pedig ő maga esett áldozatul a koronavírus-járványnak Ukrajnában. Először az orvos édesanyja lett súlyos beteg, majd a doktor saját magán is észrevette a betegség jeleit, ezért konzultált egy fertőző betegségekkel foglalkozó szakemberrel – írja a karpatinfo.

Orvos és egész családja elhunyt Ukrajnában a Covid-19 járványban (fotó: Pixabay)

Orvos és egész családja elhunyt Ukrajnában a Covid-19 járványban (Fotó: Pixabay)

Édesanyja halála után az orvos átesett egy CT-vizsgálaton, ahol kiderült, hogy a betegség a tüdejét támadta meg. Kórházba került, de ekkor már a bátyja is kórházban volt. Még megélte a testvére halálát, majd az ő állapota is fokozatosan romlani kezdett, és végül belehalt a kórba. Ismerősei szerint az orvos egészséges életmódot folytatott, jó fizikai állapotban volt, amikor megtámadta őt a betegség.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top