nlc.hu
Mindennapok

Árvíz által elsodort ház

Esküvőjük napján vitte el az árvíz a házukat, mindenük odalett

Kutyájuk, Lilly is az árvíz által elsodort házban rekedt, az esküvő is elúszott...

Az ausztráliai Mondrookban élő Johsua Edge és Sarah Soars szombaton házasodott volna össze. A hagyományokat követve az péntek estét külön töltötték, másnap reggel pedig egy megáradt folyó ellentétes oldaláról nézték végig, ahogy házukat, benne mindenükkel elsodorja az árvíz – írja a 24.hu.

Esküvőjük napján vitte el az árvíz a házukat, mindenük odalett

Fotó: Youtube

A pár mindenét elvesztette, szeretett kutyájukat, Lillyt is, aki a házban volt, amikor a megáradt folyó elmosta az épületet. A férfi elmondta, hogy nem is akar belegondolni, hogy mit élhetett át az épületben rekedt kutyus. A ház egyébként alig tíz perc alatt tűnt el a folyóban.

A pár még vasárnap sem tudott találkozni az útlezárások miatt, és még ruháik sem maradtak, azt is a rokonaiktól kellett kölcsönkérniük. Egy netes adománygyűjtő oldalon azonban alig két nap alatt több mint százezer ausztrál dollárt (23,8 millió forint)  gyűjtöttek össze nekik, egy ingatlanügynök pedig már egy házat is talált, ahol újrakezdhetik az életüket.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top