nlc.hu
Mindennapok

Teljes élet félkarral: inspiráló történet

Az amerikai szörfös arról posztolt, hogyan oldja meg félkarral a csecsemőgondozást

Nem titkolja, hogy az anyaság nem csak móka és kacagás.
szörf, teljes élet, Bethany Hamilton

Az amerikai szörfös, Bethany Hamilton 13 éves volt, amikor egy cápatámadás során elvesztette a karját, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy elismert, profi szörfös legyen belőle. Tapasztalatairól 2004-ben írt, Soul Surfer: A True Story of Faith, Family, and Fighting to Get Back on the Board címmel. A történetből 2011 áprilisában Sean McNamara filmet rendezett Soul Surfer (Életem a szörf) címmel. 

A 31 éves szörfös most arról posztolt az Instagram-oldalán, hogy milyen trükköket alkalmaz a harmadik gyermeke gondozása során. Elárulta, hogy olykor a lábával segíti a pelenkázást, és az is bevallotta, hogy néha nehéz abszolválnia a feladatokat, de ilyenkor emlékezteti magát arra, hogy ezeket már kétszer megoldotta, hiszen háromszoros anya.

Az egyik bejegyzésben Hamilton elmagyarázta azt is, hogy az anyaságnak vannak „hullámvölgyei”, ő sem mindig mosolyog, ugyanakkor szerinte anyának lenni a legszebb ajándék, hálás az életért és az anyaság szépségéért.

Fotó: Instagram

(Ladbible)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top