nlc.hu
Mindennapok

Koronavírus-adatok

100 alatt a koronavírusban elhunytak napi száma

Már 64 ezren regisztráltak a fiatalok koronavírus elleni oltására.

A legfrissebb hazai koronavírus-statisztikák szerint 1145 embernél mutatták ki a fertőzést az elmúlt 24 órában, elhunyt 98 beteg, 3353-an vannak kórházban, ebből 403-an lélegeztetőgépen.

Koronavírus-oltás

Nyíregyháza, 2021. május 2. Czeglédi Miklós szemész főorvos beolt egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina második adagjával a Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. május 2-án (Fotó: MTI / Balázs Attila)

Haladnak az oltásokkal is, eddig 4 288 641 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 488 118-an már a második adag vakcinát is megkapták.

Péntek éjfélkor lezárult a 16-18 évesek regisztrációja a jövő heti Pfizer-vakcinával történő oltásokra, több mint 84 ezer fiatal regisztrált, napokon belül számukra is megnyílik az online időpontfoglaló. Erről külön tájékoztatást adnak majd – ígéri a koronavírus.gov.hu. A háziorvosok Sinopharm-, Janssen- és Moderna-vakcinával tudják folytatni az oltást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top