nlc.hu
Mindennapok

Már 8 hónapos terhes Barbee

„Eddig várandós voltam, de most már terhes” – a 8. hónapban van az énekesnő Barbee

Szeptember óta már nem lép fel, mert fizikailag már nehezen bírta.

Barbee, vagyis Zentai-Bata Adrienn már a 8. hónapban jár, november végére várják férjével a kisbabájukat. Az énekesnő szeptemberben abbahagyta a fellépéseket, mert fizikailag már nehezen bírta. Ráadásul terhességi cukorbetegséget is diagnosztizáltak nála, emiatt szigorú, 160 grammos szénhidrát-diétát kell tartani, amit a gluténérzékenysége azonban csak tovább bonyolít. Minderről a Reggeliben beszélt.

Barbee

Barbee és férje – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

November végére vagyok kiírva, és most már azt szoktam mondani, hogy eddig várandós voltam, de most már terhes. Persze édes teher” – vallotta be Barbee, aki a megpróbáltatásai is mesélt. “Terhességi cukorbetegségem lett. (…) Ez elég sok kismamánál előfordul, viszont nem kellemes. Egy 160 grammos szénhidrát diétára vagyok ítélve, ami nálam duplán izgalmas, mert gluténérzékeny is vagyok, azaz nem minden jó nekem, ami más kismamáknak igen. Úgyhogy mindent főznöm kell nekem. A férjem ki van borulva, hogy egész nap a konyhában állok és folyamatosan főzök, mert minden egyes étkezést magamnak kell csinálnom” – mesélte az énekesnő, aki elárulta, hogy mostanában már gyakran mondja neki a párja, hogy nagyon hisztis.

Egyik pillanatról a másikra eltörik nálam a mécses, bármin tudok sírni” – árulta el Barbiee, aki a férjével egy költözésen is túl van. “Eddig albérletben laktunk. Mindenképpen szerettünk volna egy saját lakást, ez feltétele is volt a gyerekvállalásnak, hogy csak akkor vállalunk gyereket, ha már van egy saját kuckó, és akkor nincs a levegőben az, hogy állandóan költözködni kell” – mondta el a fiatal énekesnő, aki szeretne még egy karácsonyi dalt kiadni idén, ha belefér a babázás mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top