nlc.hu
TV-sztárok

Először adott interjút kislánya születése óta Barbee

„Nekem egy nagyon fájdalmas élmény volt” – először adott interjút a szülés után Barbee

Természetes szülés helyett császármetszésre került a sor.

November 20-án megszületett Bata Adrienn, Barbee kislánya, Zoé. Az énekesnő júniusban jelentette be, hogy gyermeket vár, a kislány érkezését pedig szintén csak egy bejegyzésben tudatta rajongóival. Azóta most először adott interjút a Reggeliben. Nem ment minden zökkenőmentesen, de szerencsére párja mellette volt, és már túl van a nehezén. Már csak a karácsonyra készülnek, idén ezúttal hárman.

Barbee

Barbee a Reggeliben

„Sajnos nem volt jó a szülési élményem, tizennyolc órás vajúdásom volt, aztán komplikációk léptek fel, így végül császármetszésre került sor. Mindemellett nekem egy nagyon fájdalmas élmény volt, nyilván senkinek nem kellemes, de én nem éltem meg jól. Emellett harminchat órát ébren voltam, tehát a vége már iszonyatosan szenvedős volt. Nem tudok róla ódákat zengeni, de az a lényeg, hogy egészséges kislányt hoztam a világra és mindketten jól vagyunk” – mesélte az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy maga a felépülés is nehezen ment neki, de mindent kárpótol, hogy kedvese, Gábor végig mellette volt és odavan a kislányukért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top