nlc.hu
Mindennapok

Hazaküldték a kórházból, másnap meghalt

Szívizomgyulladása lehetett a kórházból hazaküldött kisfiúnak, aki másnap meghalt

A kisvárdai kórház szerint nem történt szakmai mulasztás.
kisvárdai kórház

Mint arról beszámoltunk, hazaküldték a kórházból, majd másnap meghalt egy 11 éves dombrádi kisfiú. A gyereket még hétfőn vitték be kivizsgálásra, ahol csak annyit mondtak, hogy Martinnak be van gyulladva a torka, ezért pihenjen és igyon sokat, illetve azt, hogy a teltebb alkata miatt fogyókúrázhat is. A család ezután hazament. Másnap reggel azonban a fiú állapota egyik percről a másikra hirtelen súlyossá vált: újra kellett éleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét.

Az RTL Híradó információi szerint a kisfiúnak szívizomgyulladása volt. Tegnap volt a temetése. A környéken mindenki jól ismerte; azt mondták, életvidám, kedves fiú volt.

Az ügyet a rendőrség is vizsgálja.

A kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórház szerint nem történt szakmai mulasztás, és együttéreznek a gyászoló családdal. “Intézményünkben vizsgálatot folytattunk le, amely alapján nem történt szakmai mulasztás a gyermek ellátása során” – közölték írásban az RTL Híradóval.

Kiemelt kép forrása: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top