nlc.hu
Mindennapok

Időjárási előrejelzés vasárnapra

Vénasszonyok nyara: akár 23 fok is lehet vasárnap

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap döntően napos, fátyolfelhős időre számíthatunk. Csapadék nem várható, a légmozgás is többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Emberek az őszi napsütésben a debreceni Békás-tónál 2022. szeptember 28-án. (Emberek az őszi napsütésben a debreceni Békás-tónál

Emberek az őszi napsütésben a debreceni Békás-tónál 2022. szeptember 28-án. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Hasonlóan kellemes lesz az idő a hét első napján is, mint írják, a reggeli köd feloszlása után hétfőn is jobbára derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nélkül. A délkeleti szél főleg Sopron térségében megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Az előrejelzésük szerint a hét második felében változhat meg az idő, várhatóan ugyanis szerdára virradó éjszakán érkezik egy hidegfront, aminek hatására a napközbeni hőmérséklet is visszaesik. Csütörtökön és pénteken napközben a hőmérséklet 10 és 16 fok között alakulhat majd és helyenként esőre és záporra is lehet majd számítani. 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top