nlc.hu
Mindennapok

Sziámi harcoshalat vittek magukkal nyaralni

Szokatlan társsal utazott a repülőn két nő

A Pluto nevű sziámi harcoshal a kiruccanásról készült videó alapján eljutott a tengerhez.
Sárga sziámi harcoshal.

Savannah Flora és Haley Koehn két fiatal amerikai nő, akik érdekes döntést hoztak, amikor meg kellett határozniuk, kit vigyenek még magukkal floridai nyaralásukra. Társuk végül Pluto lett, aki szemben azzal, amit a neve sugall, nem egy kutya, hanem egy sárga színű sziámi harcoshal – számolt be a The Sun.

Arról nem lehet tudni, hogy hogyan élte meg repülőutat a különös házi kedvenc, de a jelek szerint nem pusztult el. Az útról készült TikTok-videó alapján a ugyan keltett némi zavart a biztonsági ellenőrzésnél, de átjutott és eljutott a tengerhez. Sőt, elvileg később még a Hawaii-szigetekre is – számolt be az esetről a The Sun

A videó alatt többen kommentáltak és kiderült, Haley Koehn és Savannah Flora távolról sem az egyetlenek, aki hallal utaznak. Mások is jelezték, hogy repültek már a pikkelyes házi kedvencükkel és azt is, több légitársaságnál a szabályzatban kifejezetten szerepel, hogy erre van lehetőség, feltéve, hogy az állat vize tiszta és megfelelő módon zárható a tartálya. Voltak ugyanakkor olyan kommentelők is, akik sérelmezték, hogy Plutót föl lehetett vinni  a repülőre, miközben tőlük a vizespalackjukat, illetve a gyerekük cumisüvegét elkobozták a biztonságiak.

A videó alatt volt olyan is, aki annyit kérdezett, „De miért?”, mire Haley Koehn azt válaszolta „Miért ne!” . Ez utóbbi kérdésre talán válasz lehetne, hogy azért, mert nem tűnik valami praktikusnak, de persze az is lehet, hogy egyszerűen nem lett volna, aki vigyázzon az állatra, ha otthon hagyják. 

(Fotó: Facebook/Díszhalfarm)

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top