nlc.hu
Mindennapok

Laura pénzért adja kölcsön a férjét

Virágzó vállalkozása lett abból, hogy pénzért kölcsönadja a férjét

A férjéért 40 fontot, azaz közel húszezer forintot kér, de a férfi megdolgozik a pénzéért.

A háromgyerekes Laura Young egy podcast hallgatása közben döbbent rá, hogy vannak férfiak, akik abból élnek, hogy kimennek mások házába és lakásába, és olyan munkákat végeznek el, amiket náluk odahaza általában az ezermester férje, James szokott megcsinálni. Először csak viccből posztolt a férje DIY képességeiről, és arról, hogy csodásan fest, dekorál, csempézik és rak le padlószőnyeget, ám a dolog hirtelen komollyá vált, amikor elárasztották őket a megrendelések – derül ki a ladbible cikkéből.

Szerelés

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Annyi megbízást kaptak, hogy James a hét hat napján dolgozott reggel 9-től este 7-ig. Ez már kissé túlzás volt, ezért ma már ő is csak munkaidőben, hétköznaponként 9-től délután 5-ig vállal munkát. Négy hónapja kezdték csak a business-t, amikor már eljutottak oda, hogy Jamesnek több munkát is vissza kellett mondania, mert egyszerűen már nem maradt ideje rájuk. A „Béreld ki a férjem!” szolgáltatásnál már nem egyszerű szabad helyet kapni, novemberre már teli van a naptáruk, sőt már januárra is rendelkeznek megbízásokkal. Laura intézi a cég social media részét és kezeli a weboldalukat, valamint ő intézi a foglalásokat, míg a férfi a ház körüli munkákat végzi. Decemberre külön szolgáltatással is készülnek: a karácsonyi fények beüzemelésével és felszerelésével a ház körül. Ráadásul jó fejek is: kedvezményt adnak azoknak a megrendelőiknek, akik rokkantak, vagy az egészségügyben dolgoznak. Nekik is van különleges igényekkel bíró gyerekük, tudják, milyen jól jön az ilyen családoknál a segítség, így az ő esetükben is kedvezményt biztosítanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top