nlc.hu
Mindennapok

Tortát nyomott a menyasszony arcába az agresszív vőlegény

Agresszív vőlegény lakodalmas akcióján háborog a net

Erőszakkal tortát nyomott a menyasszony arcába az agresszív vőlegény a lakodalmon.
Tortát nyom a menyasszony arcába a vőlegény

Rázúdult a népharag egy vőlegényre, miután videóra vették, hogy az esküvőjük napján agresszívan tortát nyomott a menyasszony arcába.

A lakodalmon készült felvételt maga az újdonsült feleség, Jade Kennedy posztolta a TikTokra. A képsorokon az látszik, hogy az ifjú férj határozott léptekkel az esküvői tortához megy, kezébe vesz egy szeletet, majd a felesége ellenkezése ellenére erőszakkal a nő arcába nyomja a tortát. A nő el is esik az ellentmondást nem tűrő akcióban:

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

A férfi ezek után felsegíti a párját, majd eltűnik a színről. A kínjában nevető menyasszonynak végül egy másik nő segít letörölni magáról a tortát.

„Mindennél jobban szeretem a s***fej férjemet” – írta a videóhoz a feleség, aki letiltotta a kommentelést, ezért a felhasználók egy másik videóhoz írtak hozzászólásokat.

„Nem kell elfogadnod ezt a tiszteletlenséget” – írta az egy hozzászóló. „Nem kell elnézést kérned az agresszív viselkedése miatt az esküvőd napján. Te is tudod, hogy nincs rendben, amit csinált, ezért letiltottad a hozzászólási lehetőséget” – jegyezte meg egy másik kommentelő.

Nem ez a vőlegény volt az egyetlen, aki agresszíven viselkedett az esküvőjén. Egy másik férfi nem tudta rendesen felvágni a tortát, ezért dühében földhöz vágott egy pezsgősüveget.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/jadekennedy_777)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top