nlc.hu
Mindennapok

Kórházba szállították Csapó Gábort

Már otthon elveszítette az eszméletét Csapó Gábor

Egyelőre nincsenek biztató hírek az olimpiai bajnok vízilabdázóról.

Szerdán rohammentővel szállították kórházba Csapó Gábor olimpiai-, világ- és Európa-bajnok korábbi vízlabdázót. Mint arról beszámoltunk, a 72 éves sportoló lélegeztetőgépre került.

A Sportal a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy Csapó Gábor már otthonában elveszített eszméletét és a Honvéd Kórházban azonnal lélegeztető gépre kapcsolták. Egyelőre nincs hír állapotának javulásáról.

Csapó Gábor olimpiai bajnok vizilabdázó, edzõ mellett Radványi Dorottya mûsorvezetõ kezében tartja az 1980-as moszkvai olimpia kabaláját, Misa mackót a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában

Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó, edző 2014-ben (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

A 272-szeres válogatott vízlabdázó állapotáról a közeli ismerősök sem rendelkeznek új információval, de többen egyetértettek abban, hogy az elmúlt években jelentős túlsúlyt halmozott fel, aminek rossz hatása lehetett az egészségére.

Zalatnay Sarolta korábban hét évig együtt volt Csapó Gáborral, ezért üzent neki: „Dudi, tessék visszajönni!”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top