nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini a Csapó Gáborral való párkapcsolatáról

Zalatnay Cini máig képtelen feldolgozni egykori szerelmének a halálát

Hat évig volt együtt a legendás vízilabdázóval, Csapó Gáborral.

Egy éve hunyt el Csapó Gábor, Zalatnay Cininek azóta is hiányzik az egykori nagy szerelme. A 75 éves énekesnő a Borsnak mesélt a különös megismerkedésükről és a kapcsolatukról.

Zalatnay Cini

Zalatnay Cinit nagyon megrázta Csapó Gábor halála – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Az esküvőmön történt, aznap mentem hozzá Révész Sándorhoz. (…) Amikor megláttam Dudit, az volt az első gondolatom, hogy milyen csodálatos látvány a szőke hosszú hajával, a vékony derekával, a széles hátával. Összetalálkozott a tekintetünk, majd ő odajött hozzám és megkérdezte: Boldog vagy? Én nagy büszkén válaszoltam, hogy persze, ma van az esküvőm. Erre rám kacsintott és azt mondta: emlékezz majd, mit mondtam, én leszek a következő! És tényleg így lett” – elevenítette fel Zalatnay. A megismerkedésük után 2 évvel pedig hatalmas szerelembe estek.

„Csodálatos évek voltak, boldogok és szerelmesek voltunk. Sok mindenre megtanított: síelni, teniszezni, pókerezni, römizni, sokat jártunk társaságba” – árulta el az énekesnő, akit nagyon bánt, hogy Csapó halála előtti években annyira eltávolodtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top