nlc.hu
Mindennapok

A Konyhafőnök VIP: Nagy Zsolt odapörkölt Rácz Jenőnek

A Konyhafőnök VIP: Nagy Zsolt odapörkölt Rácz Jenőnek – videó

Volt, aki beelőzte a séfet, ezt nehezményezte Nagy Zsolt.

A Konyhafőnök VIP új évadának szerdai adásában Nagy Zsolt színész kicsit odapörkölt Rácz Jenő séfnek. Történt ugyanis, hogy amikor Sárközi Ákossal odasétáltak Nagy Zsolt asztalához, és Rácz Jenő maga után séftársával is szerette volna összeismertetni a versenyzőt, a színész megjegyezte, Sárközi Ákos vele ellentétben már korábban bemutatkozott. Rácz Jenő bocsánatot is kért, és komolyabb konfliktus nem is alakult ki. 

Nagy Zsolt a kamerákkal megosztotta azt is, hogyan áll neki a főzésnek. Mint elmondta, ha színészetről van szó, akkor is odafigyel arra, hogyha kicsit feszültnek érzi magát, akkor megpróbáljon lazítani.

„Biztosan lesz majd olyan túlterhelt pillanat a versenyben, amikor lehet, hogy le fog borulni valami, lehet, hogy le fog égni valami, lehet, hogy tönkre megy majd egyszer csak valami, de most nem ez a pillanat volt, most uralkodni tudtam magamon, a helyzeten, és ez most jólesett” – tette hozzá.

Nagy Zsolt a Konyhafőnök VIP felvételén

Fotó: RTL

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top