nlc.hu
Mindennapok

Elmarad a 2023-as VOLT Fesztivál

Elmarad a VOLT Fesztivál 2023-ban

A gazdasági helyzet nem teszi lehetővé a rendezvény színvonalas megvalósítását – mondták a szervezők.

„A mostani bizonytalan gazdasági környezetben 2023-ra nem fogjuk tudni megszervezni a Telekom VOLT Fesztivált” – jelentették be a fesztivál szervezői sajtóközleményben.

A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős megszorításokkal tudott létrejönni” – mondta Kádár Tamás, a nagy hazai fesztiválokat rendező Sziget Szervezőiroda cégvezetője.

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLT-ot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” – tette hozzá. A szervezők kiemelték, hogy bíznak abban, hogy a gazdasági környezet javulásával később újra meg tudják majd szervezni az eseményt.

Fesztiválozók a soproni VOLT Fesztivál nyitónapján 2022. június 21-én

Fesztiválozók a soproni VOLT Fesztivál nyitónapján 2022. június 21-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Sopron város polgármestere elmondta, hogy tudomásul veszik a szervezők döntését, Sopron városa mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy a nehezebb időszak elmultával ismét otthont adhatnak ennek a nagy múltú és sokak által várt rendezvénynek.

„Több mint 10 éve vagyunk főszponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak, több mint 10 éve teszünk azért, hogy egy rendkívüli élménnyel induljon a nyár a fesztiválozók számára. Nehéz elképzelni a következő nyarat Telekom VOLT Fesztivál nélkül, de természetesen megértjük a szervezők döntését. Azt viszont nem szeretnénk, hogy a fesztiválozók élmény nélkül maradjanak, így az előttünk lévő hónapokban azon fogunk dolgozni, hogy valahogyan betöltsük azt az űrt, amit az elmaradó fesztivál okoz” – mondta Szabó Béla, Magyar Telekom márka és kommunikációs igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top