nlc.hu
Mindennapok

Johnny Depp újra Jack Sparrow-vá változott

Johnny Depp egy halálos beteg kisfiú kedvéért öltötte magára Jack Sparrow jelmezét

Lehet, hogy a Disney számára ő már nem Jack Sparrow kapitány többé, de sok rajongója számára még mindig az. Ezt most egy szívhez szóló videóban mutatta meg, amit egy halálos beteg rajongója kedvéért rögzített.
Johnny Depp

A 11 éves Kori óriási rajongója A Karib-tenger kalózainak. A derbyshire-i kisfiú súlyos szívbeteg, aki az elmúlt években már két transzplantáción esett át, de sajnos egyik sem javított a helyzetén. Most a családjával és az orvosaival együtt úgy döntött, hogy harmadik transzplantációt már nem vállal, és már senki sem tudja, mennyi ideje van hátra. A hamarosan Budapestre látogató Johnny Depp őt próbálta kicsit felvidítani azzal, hogy ismét Sparrow kapitánynak öltözött – írja a hvg.

Sok szerencsét kívánok neked. Én vagyok az első számú rajongód, Kori kapitány. Minden tiszteletem és szeretetem, haver

– mondja a felvételen a sztár, aki bekövette a kisfiú YouTube-csatornáját, a „Kraken the Box”-ot is, aminek olyan egyéb híres feliratkozó is vannak, mint Dwayne Johnson. Kori édesanyja, Pixi szerint a család és az orvosok mostanra már minden opciót végigzongoráztak, és eljutottak arra a szomorú következtetésre, hogy „Most már nincs gyógymód”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top