nlc.hu
Mindennapok

212 randi után találta meg élete szerelmét

212 randi után talált rá az igaz szerelemre egy férfi

Luke Chilton az elmúlt 10 évben összesen 212 randin vett részt, azonban mindegyik kudarcba fulladt. A férfi már elkezdte feladni, amikor rátalált a szerelem.

Luke Chilton újságírónak sosem ment jól az online társkeresés. 10 év alatt összesen 212 randin vett részt. A társkereső alkalmazásokra 2012-ben regisztrált fel először, miután véget ért egy hosszú kapcsolata – írja a Mirror. Az applikáció hamar függővé tette, ezért elkezdett egy krimit írni az online randizásról, hogy kigyógyuljon a Tinderhez hasonló alkalmazások bűvöletéből.

212 randi után találta meg a szerelmet egy férfi

212 randi után találta meg a szerelmet egy férfi (Fotó: Getty Images)

Elmondása alapján minden egyes randi után feltette magának a kérdést: „Ez ő?” Ez idő alatt pedig egy újabb potenciális jelölt villant fel Luke telefonjának kijelzőjén.

Sokan érezték magukat eldobhatónak a 21. századi randizás hatásának köszönhetően, így Luke elkezdte kutatni, hogyan is működnek ezek az alkalmazások. A társkereső alkalmazásokat úgy programozták, hogy az applikációban maradj, egyedülállóként. 

2020-ban a járvány miatt a férfi nem tudott randizni, így az idejét arra fektette, hogy másokkal is megossza a többévnyi tapasztalatát, amiből a Ne húzz jobbra! című regénye is megszületett.

Az újságíró hat hónapig egyáltalán nem randizott senkivel, majd elhatározta, hogy letörli az alkalmazást. Az utolsó pillanatban meglátta egy brazil nő profilját. Luke bízott a megérzéseiben és úgy döntött, hogy találkozik a nővel. Később az első randit egyre több találkozó követte és a férfi élete egy szempillantás alatt megváltozott. Megtalálta Danielle személyében a lelki társát, továbbá a könyvét is sikerült kiadnia. A barátnőjével azóta összeköltöztek és idén ünneplik majd a harmadik évfordulójukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top