Trend

Chrome Butterfly- a tavaszt idéző üde varázslat

A L'Oréal Paris új, tavaszi-nyári sminktrendjét a trópusok hangulata inspirálta. A holografikus króm színek szikrázó összhatása, érzékiséggel, romantikával tölti fel a sminket. Lehetsz elegáns, szenvedélyes, drámai, magával ragadó a szezon trendi sminkjeivel. A lényeg a színek játéka, vibrálása. Ennek eléréséhez több szemhéjpúdert kell összemosni. Légy merész, kísérletező, egyedi!

A Chrome Butterfly arca Milla Jovovich, aki igazi átváltozóművész. Az üde, tavaszt idéző trendi kék szemekkel Millához hasonlóan te is bárkit rabul ejthetsz! Kövesd a sminkmester tanácsait, és meglátod, milyen egyszerűen készítheted el Milla látványos, egyedi sminkjét.

Chrome Butterfly 1. lépés

Az Infallible korrektor segítségével tüntessük el a fáradtság jeleit vagy az esetleges bőrhibákat, utána az Infallible bőrtökéletesítő alapozóval készítsünk egy üde, természetes alapot, és fixáljuk az Accord Parfait púderrel. Az érzéki szemek eléréséhez használjunk különböző színű Contour Khol szemceruzát, és több fajta Color Appeal Mono szemhéjpúdert. A Contour Khol 143 Night Blue szemceruzával alul-felül húzzuk ki a szemet, majd alaposan satírozzuk el.

 

Chrome Butterfly 2. lépés


A szempillákat az Extra-Volume Collagene dúsító szempillaspirállal emeljük ki. Satírozzunk a Color Appeal Mono 150 Real Silver, szikrázó ezüstszínű szemhéjpúderből a felső szemhéjra és a szemöldökcsontra. A Color Appeal Mono106 Xenon Blue irizáló kék szemhéjpúdert satírozzuk az alsó szempillatőhöz. A szem belső sarkába a Color Appeal Mono 112 Kryptonite Green, szikrázó zöld szemhéjpúdert tesszük.

 

Chrome Butterfly 3. lépés

A Color Appeal Mono 179 Starry Black szikrázó fekete szemhéjpúdert satírozzuk végig az alsó szempillatőhöz, majd a szem külső sarkához érve, a felső szempillatőnél ívesen, de csak a szem külső harmadába a özepénél ellágyítva.

 

 

 

Chrome Butterfly 4. lépés

Arcunk üdeségét a Blush Délicieux arcpirosító 151 Old Rose árnyalatával élénkíthetjük.
Ajkainkat az Infallible Lip Liner 708-as árnyalatával kontúrozzuk, majd végezetül az Infallible kompakt ajakrúzs duó 102-es Blush Obsession árnyalatával tesszük ellenállhatatlanná.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top