Magyarország kúl

Annak, aki a luxust nem veti meg: yachton is be lehet jutni a Szigetre

2017-ben a Sziget Fesztivál ismét beveti motoros csónakflottáját. Saját kapitány és egy üveg pezsgő is része lehet a fejedelmi szolgáltatásnak, amelynek lényege, hogy a fesztiválozó minél teljesebb high-life élménnyel érkezzen a Szigetre.

Sziget VIP Boat három különböző szolgáltatást nyújt.  A legalapvetőbb az EXPRESS szolgáltatás (bár már ennek is borsos, fejenként 6500 forintos ára van), amelynek keretében két fix kikötőben, a Batthyány téren és a Wiking Yacht Club – Marina Parton várják az utasokat. A fesztiválozók vagy nyolc személyes motoros hajóval száguldhatnak, vagy kényelmes ponton hajókkal utazhatnak a Sziget fesztiválra , induláskor pedig mindenkit welcome drinkkel kínálnak. Az EXPRESS hajók délután öt órától este kilenc óráig minden fél órában indulnak, illetve soron kívül is, ha megtelik egy hajó. Mindkét kikötőből maximum tíz perc az út a fesztivál belépési pontjához, ahol szinte sorban állás nélkül lehet jegyet vásárolni, illetve bejutni a területre – írja a  Turizmus.com.

A VIP szolgáltatás keretében az utasokért már egy saját hajó érkezik kapitánnyal és egy üveg pezsgővel, a hajó egy előre egyeztetett időpontban „házhoz megy”: a Kopaszi gát és a Wiking Yacht Club – Marina Part közötti szakaszon, bármelyik kikötőbe lehet kérni. A utazás 10-15 percig tart, a járműt maximum nyolc fős baráti társaság veheti igénybe.

Ha mindez valakinek nem lett volna elég luxy, akkor annak a  VIP GRAND TOUR szolgáltatást ajánlják (hajónként 80 ezer forintért), ami már magában foglal egy harminc perces városnézést is a Dunán a fesztiválra érkezés előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top