Magyarország kúl

Dopeman górcső alá veszi az új Ganxsta Zolee és a Kartel lemezt

Az hagyján, de azt ígéri, hogy a saját példányát egy játék során ki is fogja sorsolni.

Ha azt hinnéd, hogy Dopeman haragszik Ganxsta Zolee-ra azért, mert pár napja Ganxsta azt nyilatkozta róla, hogy “azt sem tudja, ki ő”, tévedsz, mivel Dopeman elég békésen reagált minderre. Sőt, ha azt hinnéd, hogy Dopeman nem hajlandó Kartelt hallgatni, akkor is tévedsz, ugyanis megvette a benzinkutakon árult új Kartel lemezt (címe: KO), meghallgatta, és ki is elemezte csütörtök este egy 7 ezer ember által követett Facebook videóban, amit ma megosztott a Youtube-on.
Érdemes végignézni ezt a 15 percet, még ha némileg vontatott is, mert elég markáns a véleménye a KO-ról. Pierrot-t teljesen alkalmatlannak tartja arra, hogy producereljen egy lemezt, ellenben dicséri a borítót (ami szintén Pierrot munkája), problémázik a zenei alapokon, kineveti Big Daddy L-t (a Kartel kettes számú MC-je), örül Lory B visszatérésének, és dicséri Ganxsta rappelését, de nem tartja olyan jónak a szövegeit, mint régen (hiányzik neki Zoli pikírt humora), illetve nevet azon, hogy a lemez az NKA (Nemzeti Kulturális Alap) támogatásával jött létre. Mindez az ő szavaival:

(borítókép: Dopeman Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top