Magyarország kúl

5 nyárbúcsúztató program gyerekekkel

A nyár utolsó napjaira is bőven akad program.

A legtöbb gyereknek nagy trauma, hogy véget ér a nyári szünet és elkezdődik az iskola. Ha szívesen szerveznél a gyermekednek nyárbúcsúztató programot, hogy jobb kedvre derítsd, adunk néhány tippet augusztus utolsó és szeptember első hétvégéjére.

Állatkerti séta

Az állatkert mindig remek választás, hiszen felnőttként és gyerekként is élvezetes, ráadásul ismeretterjesztő is. Érdemes rászánni egy egész napot az állatkerti sétára. Sőt augusztus 25-én a különleges esti programok közül is választhattok az állatkertek éjszakáján, országszerte több helyszínen.

Egynapos csobbanás

Még nem késő egy utolsó nyári csobbanáshoz, valamelyik strandon vagy tónál. Ha a víz szerelmesei vagytok, biztosan ezt válasszátok. A Velencei-tónál augusztus utolsó szombatján és vasárnapján még koncertek is lesznek a GyereKi! Fesztivál keretein belül.

Dunai élmények

A Népszigeten szeptember 1-3. között lesz a Dunapest nevű rendezvén, ahol rengeteg különleges gyermekprogram is lesz. Például az Inspirál cirkuszközpont oktatói megtanítják a kicsiket és a nagyokat a különböző zsonglőreszközök használatát. De lesz egy óriás társasjáték is ahol a Dunával kapcsolatos tudásotokat tesztelhetitek.

Banzáj a Pozsonyi úton

Szeptember 2-án lesz a Pozsonyi Piknik  Újlipótvárosban az Újpesti rakparton és a Pozsonyi úton, a Jászai Mari tér és a Szent István Park között. A tematikus utcák,  kulturális és gasztronómia programok között egészen biztos, hogy a család minden tagja talál az érdeklődésének megfelelőt.

A lóversenyek világa

Szeptember első hétvégéjén a lóversenyek mellett  Food Truck Show is lesz a Kincsem Parkban.  Így finom ételeket falatozva élőzenét is hallgathattok két futam között, de lesznek gyerekprogramok is, arcfestés, állatsimogatás, pónilovaglás, este pedig filmvetítés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top