Magyarország kúl

Tájékozódj az Állatkertek Éjszakájáról

Idén is lesz Állatkertek Éjszakája, a programhoz a legtöbb hazai nagy intézmény csatlakozott.

2017-ben is lesz Állatkertek Éjszakája, méghozzá a nyár utolsó péntekén, augusztus 25-én. A 2012-ben indult programhoz idén már 12 állatkert csatlakozott. A legtöbb helyen a programok este hét órakor kezdődnek, és éjfélig tartanak.

Állatkertek Éjszakája Budapesten

Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykert illetve a Tropicarium csatlakozik a rendezvényhez, illetve ide soroljuk a Budakeszi Vadasparkot is, mivel kombinált jegy is kapható, amivel mindhárom helyen látogathatóak az esti rendezvények. De, ha nem akarod szétdarabolni az estét, és az Állatkertek Éjszakáját a Fővárosi Állatkertben töltöd, akkor a kombinált jeggyel szombaton és/vagy vasárnap ellátogathatsz a Trapicariumba és a Vadasparkba is.

Állatkertek Éjszakája országszerte

Debrecenben a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, Győrben a Xantus János Állatkert, Jászberényben és Kecskeméten az ottani Állat- és Növénykert, Miskolcon az Állatkert és Kultúrpark, Pécsett az Állatkert és Akvárium–Terrárium, Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum, Szegeden a Vadaspark, Veresegyházán pedig a Medveotthon vár különlegességekkel az Állatkertek Éjszakáján. A programokról és a belépő áráról az intézmények honlapján érdemes tájékozódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top