Magyarország kúl

Ferencvárosban járőrözik a magyar Batman

A munkanélküli nyomdász feltűnő jelmezben járja az utcákat, hogy vigyázzon az állampolgárok életére.

Akárcsak a mozihős, a 36 éves Krisztián is csak sötétedés után ölti fel feltűnő jelmezét. Batboy, a ferencvárosi Denevérember pedig hajnalig rója az utcákat, hogy megvédje az embereket – írja a Bors.

A munka nélküli nyomdász gyerekkora óta imádja a szuperhősöket, és már akkor elhatározta, hogy a gyámoltalanok védője lesz. És azt mondja, bizony elkél a segítsége.

Általában felszólítja a rendbontókat, hogy hagyják abba a tevékenységüket, majd ha nem használ a szép szó, keményebben adja elő magát, és kihívja a rendőrséget. Eddig három-négy ilyen komolyabb akciója volt, általában elsőre szót fogadnak neki.

De nem mindenki értékeli a hősiességét, több környékbeli szórakozóhelyről a biztonsági őrök kitiltották. Az éjszakai járattal néha bemegy a belvárosba, ott nagyon szeretik, és állítja, a rendőrlányokkal is jól kijön, csakhogy – mint mondta – szuperhősként nem könnyű csajozni.

A ferencvárosi Denevéremberről itt láthatsz fotókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top