Magyarország kúl

A magyar cowboyok a CNN új kisfilmjének sztárjai

Különleges kisfilmet készített a CNN a magyar cowboyokról, azaz a csikósokról. 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai együttműködésével készült videóban bemutatják a világon egyedülálló csikós életformát, az állatokkal kialakított kapcsolatukat és a Puszta hangulatát, írja a Turizmus online. Ez immár a második olyan, magyar turisztikai tartalmú videó, amelyet az amerikai tulajdonú csatorna bemutatott az idei látogatásuk után.

A videóban nagyon pozitív megvilágítást kapnak a magyar hagyományok, sikerült igazán vonzó képet mutatni a pusztai életről, a máshol nem tapasztalható, egzotikus hangulatról.

A csikósok beszélnek a lovakkal kiépített nagyfokú bizalomról és az évszázadokra visszanyúló hagyományokról, amelyeket a mai napig őriznek.

A videó egy nap alatt 211 ezer megtekintést szerzett, és több mint 51 ezer reakciót váltott ki az emberekből Facebookon, ami rendkívüli eredmény. A közel 300 kommentben rengeteg pozitív visszajelzést kapott a kisfilm, például többen lenyűgözőnek, csodálatosnak tartották a csikós életformát és a nemes magyar lovakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top