Magyarország kúl

Óriási tömeg ünnepelte a PASO-val fellépő autista kisfiút

Matyi két dalban is közreműködött a Budapest Park színpadán – hatalmas sikerrel.

Múlt hét csütörtökön különleges vendége volt a Pannonia Allstars Ska Orchestrának a Budapest Parkban: a furulyázni tanuló Matyi, aki Koós-Hutás Áront, a PASO trombitását választotta mentorául egy tehetségkutató programban. A zenész készítette fel a fiút az Autisták Országos Szövetsége szervezte Esélyt adunk – Esélyt KAPunk fesztiválra.

Az ifjú furulyás a tehetségkutatón természetesen egy PASO-dalt adott elő (nem kis sikerrel), ezek után találta ki Koós-Hutás, hogy Matyi elmehetne egy próbájukra,

és akkor már fel is léphetne a Budapest Parkban több ezer ember előtt.

Tóth Kristóf, aka KRSA, aka Lord Panamo, a zenekar énekese elmondta: Matyi nagyon lelkes volt a próbán, és közölte édesanyjával, hogy innentől az összes PASO-próbán ott szeretne lenni.

A ska-palánta csütörtök este a Budapest Parkban óriási tömeg előtt adhatta elő a tehetségkutatóra betanult Million Times című dalt, és a fináléra is színpadra szólították, hogy a zenekar legismertebb dalát, a Gagarint is elfurulyázza. Többet nem is mondunk, mert az alábbi videó mindent elárul. Libabőr.

 

Kiemelt fotó: PASO/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top