Magyarország kúl

Budapesten forgat és imádja a várost Milla Jovovich

Budapesti látogatásra biztatja rajongóit a hollywoodi sztár Milla Jovovich, aki szintén a városba érkezett egy forgatásra.

Manapság egyre sűrűbben fordulnak meg hazánkban a hollywoodi színészek és filmesek, ennélfogva nem meglepő az, hogy váratlanul Milla Jovovich is Budapestre érkezett, ráadásul anélkül, hogy komolyabb hírverés előzte volna jöttét. A színésznő az Instagramon posztolva dicsérte a magyar fővárost, ahová egy cameo felvétele miatt érkezett, írja a 24.hu.

A szupermodellből lett orosz-szerb származású, de Ukrajnában született színésznő az Instagramon árulta el rajongóinak, hogy tegnap megérkezett a magyar fővárosba, ahol ugyan még nem járt, de máris nagyon tetszik neki.

„Annyira elfáradtam és totálisan kimerültem a hosszú utazásunktól, de nagyon izgatott vagyok a cameo miatt, amit a The Rookies című első kínai filmemhez veszünk fel Budapesten, Magyarországon. Még sosem jártam itt és azt kell mondjam, ha valaha is lehetőségetek adódik eljönni, ragadjátok meg! Ez az egyik leglátványosabb város, amit valaha láttam és muszáj látnia mindenkinek, aki szereti az európai történelmet és építészetet!”, írja.

Budapest, forgatás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top