Kihirdették a hazai Gastro Design Award idei díjazottjait. A negyedik alkalommal megrendezett díjkiosztón – ahogyan sajtóközleményükben fogalmaztak – „a vidék tarolt”, pontosabban a Balaton. Az elődöntőbe bejutott helyszínek közül nemzetközi zsűri választotta ki a díjazottakat Varró Zoltán dizájner-belsőépítész elnökletével, írja a Welovebalaton.hu.
A vendéglátóipari berendezésért és belsőépítészetért kiosztott Nyitott Vendégtér-díj a polányi Babérliget Kúria nemrégiben átadott, szabadtéri rendezvénypavilonja kapta. Emellett pedig a belsőépítészeti kategóriában kiosztott Teljes Ház-díj ezüstérmét is megkapták a Loft Budapesttel megosztva.
A leghangulatosabb kerthelyiségnek járó különdíjat az idén – Somlai Tibor és a Katona Manufaktúra által – megújult veszprémi Fricska Bisztró nyerte el. Az indoklás szerint az új külső vendégterei „barátságosak” és „emberléptékűek”.
Biztos, hogy azért sikerült, mert szurkoltatok! A Gastro Design Awardson a Fricska elnyerte a Leghangulatosabb…
Közzétette: Fricska – 2017. október 10.
A belsőépítészeti kategóriákban a szállodák lobby-jait is zsűrizték idén: a megosztott Lobby-díjat az Alsóörs Marina Hotel – TAAT építész műteremben dolgozó Nóbik Orsolya és Szilvási Attila által jegyzett – közösségi tere és a fővárosi W&M Hotel tervkoncepciója kapta.
A különdíjak közül a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiosztott Az Év Megújult Hotele-díjat a balatonfenyvesi Hubertus Hof Szálloda felújítási megoldásainak ítélték oda.
Közzétette: Hubertus-Hof Hotel & Restaurant – 2017. október 11.