Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Magyarország kúl

A Balaton tarolt a gasztrodizájn díjátadón

Négy Balaton környéki vendéglátóhely, szálloda is díjazott lett a 2017-es Gastro Design Awards-on.

A Babérliget Kúria rendezvényháza (Fotó: baberliget.com)

Kihirdették a hazai Gastro Design Award idei díjazottjait. A negyedik alkalommal megrendezett díjkiosztón – ahogyan sajtóközleményükben fogalmaztak – „a vidék tarolt”, pontosabban a Balaton. Az elődöntőbe bejutott helyszínek közül nemzetközi zsűri választotta ki a díjazottakat Varró Zoltán dizájner-belsőépítész elnökletével, írja a Welovebalaton.hu.

A vendéglátóipari berendezésért és belsőépítészetért kiosztott Nyitott Vendégtér-díj a  polányi Babérliget Kúria nemrégiben átadott, szabadtéri rendezvénypavilonja kapta. Emellett pedig a belsőépítészeti kategóriában kiosztott Teljes Ház-díj ezüstérmét is megkapták a Loft Budapesttel megosztva.

A leghangulatosabb kerthelyiségnek járó különdíjat az idén – Somlai Tibor és a Katona Manufaktúra által – megújult veszprémi Fricska Bisztró nyerte el. Az indoklás szerint az új külső vendégterei „barátságosak” és „emberléptékűek”.

Biztos, hogy azért sikerült, mert szurkoltatok! A Gastro Design Awardson a Fricska elnyerte a Leghangulatosabb…

Közzétette: Fricska – 2017. október 10.

A belsőépítészeti kategóriákban a szállodák lobby-jait is zsűrizték idén: a megosztott Lobby-díjat az Alsóörs Marina Hotel – TAAT építész műteremben dolgozó Nóbik Orsolya és Szilvási Attila által jegyzett – közösségi tere és a fővárosi W&M Hotel tervkoncepciója kapta.

A különdíjak közül a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiosztott Az Év Megújult Hotele-díjat a balatonfenyvesi Hubertus Hof Szálloda felújítási megoldásainak ítélték oda.

Közzétette: Hubertus-Hof Hotel & Restaurant – 2017. október 11.

Címlap

top