Magyarország kúl

Valami Amerika 3. – itt az első jelenet!

Legendás sorozat folytatódik: jövő év februárjában újabb Valami Amerikát nézhetünk meg a mozikban. Fel is dobtak belőle egy félperces jelenetet a YouTube-ra.

A nyáron leforgatták a Valami Amerika harmadik részét. A filmet 2018 februárjában mutatják meg, de már most kiadtak belőle egy rövid részletet, amely elsősorban az előző rész – vagy Csuja Imre – legnagyobb rajongóinak szól, írja az Index.

A Valami Amerika 3. története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

Herendi Gábor a két Valami Amerika után megrendezte a Kincsemet, így szinte csak saját magával versenyez a nézettséget tekintve: a 1990 óta bemutatott magyar filmek közül a Valami Amerika első része a 3. helyezett 529 187 nézővel, a Valami Amerika 2. pedig a 8. helyezett 448 738 nézővel, de jövő héten talán már nem így lesz: a Kincsem pillanatnyilag 447 146 nézőnél tart. Herendi Magyar vándor című filmjét pedig 460 565-en nézték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top