Magyarország kúl

A Queen gitárosa megnézte, ki játssza őt a musical magyar verziójában

Nem csak azzal vívta ki a magyarok szimpátiáját Brian May, a Queen legendás gitárosa, hogy a hétvégi koncerten ismét megpróbálkozott a Tavaszi széllel, hanem, hogy meglátogatta a zenekarról szóló musical magyar próbáját is.

November 24-én mutatják be Budapesten a We Will Rock You című musicalt. Szombat este a legendás Queen együttes Adam Lambert énekessel a fővárosban koncertezett, a show előtt Brian May szólógitáros, dalszerző látogatott el a zenés darab egyik próbájára, értesült a Színház.org.

Az együttes világhírű gitárosa rendkívül közvetlen és kedves volt a jelen lévő alkotókkal és a fiatal színészekkel, akiket teljesen lenyűgözött a váratlan látogató. Brian May is csodálattal nyilatkozott a tehetséges előadókról és már aznap este boldogan posztolt látogatásáról saját Instagram oldalán.

“Látni ezt a fiatal csapatot ezzel a hihetetlen energiával, és ahogy előadják ezt az új, bámulatos koreográfiát, miközben olyan magas szinten énekelnek, az egyszerűen lenyűgöző! Én pontosan tudom, mennyi munka van abban, hogy ez ilyen szinten működjön. Ez egy remek érzés, és szerintem ez a musical sokkal tovább fog élni, mint mi, ezt már a születésekor is így éreztem, és erre igazán büszke vagyok. Láttam sok díszlet- és jelmeztervet, melyek elképesztőek. Imádom, hogy ez az előadás ennyire új és kreatív” – mondta a zenész.

Brian May a Queen 2017-es budapesti koncertjén (MTI-fotó: Mohai Balázs)

A 2002-ben bemutatott világsiker, a Queen-dalokból készült We Will Rock You musical Európától Amerikáig mindenhol siker volt, sőt még Las Vegasban is játszották, és évek óta tervben szerepelt a musical filmes feldolgozása is. Az előadást eddig nem láthatta a magyar közönség, hiszen a világkörüli turné országunkba nem jutott el.

A főszereplők: Scheich Dávid, Török Anna, Veres Mónika, Siklósi Balázs, Sári Éva, Egyházi Géza, Balogh Anna, Szemenyei János, Végh Péter, Vadász Gábor, Stéphanie Schlesser

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top