Magyarország kúl

Nem tágít a fejfájós, vérnyomásdobáló kettős front

Marad a kettős front, amely kínozza fejfájásra, vérnyomás-ingadozásra hajlamosakat. Ráadásul az ízületek is veszélyben vannak.

Hazánkban kedden délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég. Sokfelé várható csapadék: a hegyekben, illetve északnyugaton havas eső, átmenetileg hó, máshol többnyire eső, zápor, írja a Házipatika.com.

Szórványosan várható további eső, zápor, a hegyekben havas eső is. A szél napközben erős nyugati lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 12 fok között alakul. Késő este 2, 9 fok lesz.

Kedden kettősfronti hatás érvényesül, országszerte jelentkezhetnek intenzív tünetek. Az arra érzékenyeknél fejfájás, migrén léphet fel, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. A szél fokozhatja a panaszokat. Az ízületi bántalmak sem mérséklődnek számottevően, különösen reggel kell erős fájdalmakra készülni. Többen álmosak, fáradékonyak is lehetnek, csökken a koncentráló- és a teljesítőképesség.

Nagy a megfázásveszély, és a körülmények ismét kedveznek a kórokozók terjedésének is. Az érzett hőmérséklet több fokkal a mért értékek alatt alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top