Magyarország kúl

Nosztalgia: visszatér a Spice Girls!

A Spice Girls 20 éve akkora durranás volt, hogy a 2007-es visszatérésre 38 másodperc alatt fogytak el a jegyek! Kapaszkodj, 2018-ban újra összeállnak!

A Spice Girls minden idők legsikeresebb lánycsapa volt: 1996-ban jelent meg a Spice című albumuk, ezzel beléptek a tini pop úttörői közé.  A bevált recepten a menedzser, Simon Fuller nem változtaott a Spice Girls esetében sem, azaz: a csapat különböző karakterekből állt, így minden tinilány megtalálhatta a személyiségéhez legközelebb állót:

  • Melanie Brown a vadóc Scary Spice,
  • Victoria Adam/Beckham a jégkirálynő Posh Spice,
  • Emma Bunton, a szende Baby Spice,
  • Melanie Chisholm, aka Sporty Spice
  • és Geri Halliwell, a bevállalós Ginger Spice néven futott.

2 évig dübörgött Spice Girls teljes létszámmal, rengeteg tinilány walkmanjéből  a Spice Girls zenéje  szűrődött ki, de Geri Halliwell kilépése után már csak hónapok voltak a csapat életéből. Többen szóló karrierbe kezdtek, Victoria hozzáment David Beckhamhez, Melanie Brown szült pár gyeremeket, és a többiek is édesanyák lettek.

A Spice Girls nevével cipőt, Impulse sprayt, parfümöt, fényképezőgépet, ruhakollekciót és babákat is menővé tettek. Azóta nem egyszer álltak össze, és mindannyiszor óriási sikerük volt. 2018-ban ismét egyesül a legendás lánycsapat, mi pedig nem győzzük várni!

Hozd magad retro  hangulatba az első és felejthetetlen Wannabe-vel!

Erre nagyot lehetett rázni a dizsiben 20 éve – és ma is!

Ez volt a Spice Girls-ös Impulse reklámzenéje is:

Amikor még a WTCC is állt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top