Magyarország kúl

Ajtó nélküli fürdőt, zen szobát kínál a budapesti hipszterszálloda

Fitnesz helyett zen meditáció, falak nélküli fürdőszobák és becsületkasszás bár: csak néhány különleges megoldás Budapest legújabb szállodájából.

Izgalmas koncepciójú hotelt adtak át a napokban a 8. kerületi Gyulai Pál utcában. A 44 szobás, ***superior besorolású ház szeptember óta fogad vendégeket, azóta gyakorlatilag folyamatos teltházzal üzemelnek, írja a Turizmus.com.

A hotel nem titkolt célja versenybe szállni a fiatal generációért, ezért stílusában, kialakításában is a lazaságot, a kényelmet, a funkcionalitást és a modern dizájnt helyezték előtérbe. A ház tejes területén ingyenes a wifi, a lobby pedig inkább hasonlít egy lakás nappalijához, mint egy szállodai közösségi térhez. A színes, kényelmes bútorok között becsületkasszás bárból, vagy az ingyenes kávé-tea sarok kínálatából fogyaszthatunk.

A recepció előtt kétszemélyes ülőalkalmatosság marasztalja a vendéget, jelezve, hogy a recepciós szívesen, és akár hosszabban is szívesen válaszol minden kérdésére. A lobbyhoz tartozik még egy közösségi tér is, amely számítógéppel, nyomtatóval, függőfotelekkel hívogat.

A zsúfolt és mozgalmas napokat náluk nem fitneszteremben tudják levezetni a vendégek, hanem az úgynevezett Zen szobában, amely egy teljesen berendezett jógaszoba. A betérőket lágy zene fogadja, jógaszőnyegek, és egy rövid iránymutatás rajzokkal különböző jógagyakorlatokhoz.

A legtöbb szoba követi a színes és funkcionális trendet, melynek része a nyitott fürdőszobás koncepció is: ez annyit tesz, hogy a zuhanyzókat ajtó sehol sem, de van, ahol még fal sem választja el. Nyitott fürdőszobás koncepció jellemzi a házat.

A következő években még 4 szálloda épül a kerület határain belül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top