Magyarország kúl

Görcsökkel köszön el és nyugat felé távozik a kettős front

Derűs, borús, szeles nap lesz, lassan elköszönünk az elmúlt időszak kettős fronthatásától, amely azért búcsúzóul itt hagy némi izomgörcsöt.

Hazánkban szerdán délelőtt borult, délután derült lesz az ég. Csapadék nem valószínű, írja a Házipatika.com. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban -2, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 14 fok között alakul. Késő este 1, 8 fok lesz.

Szerdán a távozó kettősfront mögött már nem érvényesül fronthatás. Ennek ellenére a Dunántúlon és északon enyhébb izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek az érzékenyeknél, emellett többen fejfájást is tapasztalhatnak. A tünetek intenzitása napközben fokozatosan csökken.

Keleten a borongós idő fokozhatja az álmosságérzetet, lehangoltságot, rosszkedvet is okozhat. A Dunántúlon a naposabb tájakon javul a közérzet és a hangulat, a hőérzet is pozitív irányba változik. A fertőzések terjedésének kedveznek a körülmények, gyakori, alapos kézmosás javasolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top