Magyarország kúl

Özönlenek a sztárok a Budapest Parkba: jön Billy Idol és a Queens Of The Stone Age!

Nem aprózza el jövő nyáron a Budapest Park: elképesztő koncerteket jelentettek be. A fővárosban játszik Billy Idol és a Queens Of The Stone Age is.

A múlt héten számoltunk be arról, hogy a Budapest Parkba érkezik jövő év júniusában a Body Count, amelyet az év legfontosabb koncertjének neveztünk.

Nos, a Budapest Park nem állt le a “sztárgyártással”, láthatóan az eddigi leghúzósabb nyarat akarják felépíteni.

Mindössze 4 nappal Ice-T-ék után fellép a Queens Of The Stone Age, amely a kétezres évek legsikeresebb, legérdekesebb hard rock bandája.

Josh Homme ugyan ma azzal szerepel a sajtóban, hogy lerúgott egy fotóst, de ez mit sem változtat azon, hogy remek az új lemezük, a Villains, amelyet Grammy-re is jelöltek (nem mintha ez jelölne bármiféle minőséget).

2014-ben jártak utoljára nálunk, ideje egy jó bulinak tehát.

Július 2-án pedig nem más érkezik, mint a komolyan vehetetlen, mégis lenyűgöző pop punk pápája, Billy Idol, aki utoljára több mint tíz éve járt hazai koncertszínpadon.

A Budapest Park bejelentése szerint ugyan 2014-ben megjelent egy albuma, ám azt valószínűleg jóval kevesebben ismerik, mint a White Weddinget vagy a Rebel Yellt, amelyeket egészen biztosan eljátszik majd. Tehát kúlság és nosztalgia egyszerre a színpadon és előtte is, persze.

Rockberkekben nagy szám egy másik sztár, a Bullet For My Valentine is, amely június 18-án érkezik, és várható szintén népszerű lesz a Tankcsapda májusi, jubileumi koncertje, valamint ígéretes poénnak tűnik a Total Dance revival fesztivál és a Modern Talkingból ismert Thomas Anders koncertje is a Budapest Parkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top