Magyarország kúl

Megőrült az időjárás: ma 18 fok is lehet!

Az ország egy részén esős, máshol csak viharosan szeles idő várható. Nem nagyon fogjuk élvezni, hogy közben extrém magasságokba emelkedik a hőmérséklet.
Északnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, de délkeleten, keleten estig változóan felhős lesz az ég, írja a met.hu. Délelőtt északnyugaton, délután a Dunántúlon és északon egyre többfelé várható eső, zápor, este az Alpokalján és a Bakonyban havas eső, havazás is előfordulhat. A Tiszántúlon csapadék nem valószínű.
A déli szél reggelig sokfelé erős, nagy területen viharos lesz, majd késő délelőttől a szél északnyugatira fordul, és mérséklődik, de keleten erős marad a déli szél.
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 12 és 18 fok között várható. Északnyugaton a reggeli órákban áll be a maximum. Késő estére 1 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet, a Dunántúlon az alacsonyabb, a Tiszántúlon a magasabb értékekkel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top