Magyarország kúl

Ezt kerestük a neten az idén mi, magyarok!

Megjelent a Google összefoglalója arról, mire is kerestünk rá a legtöbben az idén az interneten.

 

A vizes vb ugrótornya a Dunánál (MTI-fotó: Mohai Balázs)

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra–Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás is előkelő helyen végzett, írja a Forbes.hu. Az idén tizenhetedik alkalommal publikált lista az év legnépszerűbb kereséseit sorakoztatja fel, több mint 70 ország több száz toplistáját ismertetve, többféle tematika szerint. Érdekes, hogy a 9. helyen egy online játék áll.

A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, melyek voltak a keresőjébe világszerte leggyakrabban beírt szavak, melyeket az idei évben is tematikus listán tett közzé a magyarokat legjobban foglalkoztató sport és kulturális eseményekről, továbbá a legnagyobb keresési számot elérő receptekről, mozifilmekről és tévéműsorokról. A keresőmotor kifejlesztője saját módszertan alapján szűri ki a felkapott kereséseket, összehasonlítva a tavalyi évvel így megjelenítve azt, ami a kor emberét kiemelten és huzamosabb ideig érdekelte.

Az abszolút toplista: 2017-ben felkapott keresések Magyarországon:

1 Black Friday
2 Eurovision
3 FINA
4 Szmogriadó
5 Fidget spinner
6 X-Faktor
7 Óraátállítás
8 iPhone 8
9 Stats Royale
10 Chester Bennington

A részletek itt elérhetők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top