Magyarország kúl

Ha nem akar karácsonyra megbetegedni, csütörtökön nagyon vigyázzon!

A csütörtöki időjárást mintha direkt arra találták volna ki, hogy a kórokozók terjedésének kedvezzen: nyirkos lesz az idő, és a valós hőmérsékletnél hidegebbnek érezzük majd a levegőt.

Hazánkban csütörtökön délelőtt a párásság fokozatosan mindenhol megszűnik, emellett tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, írja a HáziPatika.com. Helyenként kisebb eső is előfordulhat. Délután erősen felhős, borult lesz az ég. Elszórtan számíthatunk kisebb esőre, a hegyvidékeken helyenként hószállingózás, kisebb havazás is lehet. A szél napközben élénk nyugati lesz.

Hajnalban -3, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 10 fok között alakul. Késő este 1, 6 fok lesz.

Csütörtökön nem érkezik front, a nyirkos idő okozza a legtöbb panaszt. Reggel az ízületi bántalmak fokozódására lehet számítani, a tünetek néhol egész nap jellemzőek lehetnek. Napközben többen lehangoltságot, rosszkedvet tapasztalhatnak, csökken a teljesítőképesség.

Nagy a megfázásveszély, fontos a réteges, vastag öltözet. A hőérzet több fokkal a mért értékek alatt alakul. A kórokozók terjedésének is kedveznek a körülmények. Estétől a migrénhajlam fokozódására kell készülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top