Magyarország kúl

Magyar film és színész a hónap legjobbja Hollywoodban

Folytatódik a magyar filmek nemzetközi hódítása: ezúttal Los Angelesben lett a hónap filmje egy magyar alkotás, a Messze otthon.

Két díjat is kapott Gál Sándor Messze az otthon című rövidfilmje a Los Angeles Film Awardstól: a zsűri ezt választotta a hónap filmjének, a főszereplőt, Bárdi Gergőt pedig a legjobb színésznek, írja az Index.

A Los Angeles Film Awardsot a kevésbé reflektorfényben lévő filmek népszerűsítésére hoztak létre, és amelyen minden hónapban csaknem ötven díjat osztanak ki egy filmesekből álló zsűri döntése alapján.

Decemberben két fontos kategóriában egy magyar kisjátékfilm lett a győztes: a Messze az otthon kapta a legjobb filmnek járó fődíjat, és a legjobb férfi színész díját is a főszereplő, a budapesti gyerekszínház, a Kolibri színésze, Bárdi Gergő nyerte el.

Ezúton is gratulálunk a teljes stábnak és Bárdi Gergőnek a Los Angeles Film Awardson elért sikerhez! 😎🍿🎬#lafilmawards #lafa #bestactor #longwayhome2017

Közzétette: Messze az Otthon / Long Way Home 2017 – 2018. január 2.

Gál Sándor filmje egy közlegény utáni hajszáról szól, akinek egyetlen vágya hazamenni a háborúból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top