Magyarország kúl

Bradley Cooper és Jason Momoa is hazánkba jön!

Idén folytatódik a világsztárok budapesti inváziója: érkezik Bradley Cooper és az Aquamanként jeleskedő Jason Momoa is. Mit forgatnak itt?

Behind the scenes of the upcoming Justice League film

Közzétette: Jason Momoa – 2016. november 10.

Az extrém sportokról és hihetetlen izmokról ismert Jason Momoa, a Trónok harca Khal Drogója vált világhírűvé (a Csillagkapu Atlantiszt most hagyjuk!), és a moziban legutóbb Batman társaként láthattuk Az Igazság Ligájában – ő volt Aquaman.

A szexi színész A holló legújabb változatában játssza a főszerepet, a filmnek több részét pedig Budapesten forgatják, értesült a joy.hu. Pontos dátumokat egyelőre még nem tudni, de annyi már biztos, hogy februárban kezdik el felvenni a jeleneteket, így akár az is lehet, hogy jövő hónapban már megérkezik a fővárosba Jason.

https://www.facebook.com/424759177618148/photos/rpp.424759177618148/824554417638620/?type=3&theater

Korábban már híre kelt, de januárban válik valósággá: a Korda-stúdióban forgat napjaink egyik legnagyobb férfiszínésze, Bradley Cooper. Ráadásul magyar rendezővel, Mundruczó Kornél Deeper című filmjében, amely végig egy tengeralattjáróban játszódik.

A forgatás januárban kezdődik, és legalább 4 hónapig tart majd, így bőven lesz alkalmunk összefutni a színésszel. Azt még nem tudni, Bradley magával hozza-e kedvesét, Irina Shayk szupermodellt és féléves kislányukat. Irina egyébként már járt nálunk: 2013-ban apró szerepet kapott a Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulesben, aminek egy részét szintén itt készítették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top