Magyarország kúl

Most szerzett csak jogsit az autóversenyző tinilány

A 17 éves Keszthelyi Vivien most szerzett közúti jogosítványt: mindez nem lenne hír, ha Vivien nem száguldana évek óta kétszázzal a túraautó-bajnokságban.

Legally on the roads🤟Immár legálisan az utakon😎#VivienKeszthelyi #drivinglicence #Adidas #Redbull #AudiSport #AudiMagyarország #PorscheHungaria #Hankook #RS5

Közzétette: VIVIEN Keszthelyi – 2018. január 10.

Keszthelyi Vivien az ország legfiatalabb női túraautóversenyzője, már évek óta szeli a kilométereket a versenypályán, bizonyítva rátermettségét. Teljesítményét jellemzi, hogy hatvanszor rajtolt el és hatvanszor állt a dobogón. Közúti jogosítványt azonban csak most, többéves várakozás után szerezhetett, hiszen csupán néhány héttel ezelőtt ünnepelte 17. születésnapját, írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Bár a versenyautók speciális technikával rendelkeznek, a közúti forgalomban Vivien természetesen hagyományos, manuális sebességváltós autón vizsgázott. A forgalmi vizsgákon általában ötven percig tesztelik a jogosítványra várókat, Vivien 40 perc elteltével, hibapont nélkül zárta a vizsgát.

"One word frees us of the weight and pain of life: That word is love 🏎️❤️" Have a great weekend!"Van egy szó, amely az…

Közzétette: VIVIEN Keszthelyi – 2018. január 5.

A debreceni születésű Vivien tavaly a Forbes „Top 30 Fiatal” listájára is felkerült, az idei év elején pedig egy magazin a legsikeresebb hazai hírességek sorába választotta. Az autós mellett a helikoptervezetői vizsgát is hamarosan leteszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top