Magyarország kúl

Kettős front készíti ki a vérnyomásunkat kedden!

A szívpanaszokkal, magas vagy alacsony vérnyomással küzdők nemigen élvezik majd a hét második napját, amikor a kettős front játszik az idegeikkel.

Hazánkban kedden délelőtt zömében erősen felhős lesz az ég, északkeleten havazás, másutt havas eső, eső, néhol átmenetileg ónos eső várható, írja a Házipatika.com. Délután többnyire erősen felhős lesz az ég, délnyugaton szakadozhat fel a felhőzet. Elszórtan eső, északkeleten havas eső, havazás alakul ki. A szél napközben eros délnyugati lesz.

Hajnalban -6, -1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 8 fok között alakul. Késő este -1, 5 fok lesz.

Kedden kettősfront hatásával kell számolnunk. A változékony időben erősebb terhelés éri a szervezetünket. A szívpanaszok, keringési problémák felerősödhetnek, vérnyomás-ingadozás alakulhat ki. A borongósabb idő lehangolttá, levertté tehet bennünket. A szélre érzékenyek stresszesebbnek, feszültebbnek érezhetik magukat. Figyelmetlenebbek lehetünk, nő a balesetveszély, legyünk óvatosabbak a közlekedésben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top