Magyarország kúl

Eddig nem látott Zámbó Jimmy interjú került elő

Eddig adásba nem került Zámbó Jimmy-interjúra bukkantak a Fókusz munkatársai az RTL Klub archívumában. A riportban Jimmy beszél a sztárságról, szóba kerül a magyar könnyűzenei élet és meglepő kijelentést tesz a rajongókhoz való viszonyáról is.

A péntek esti Fókuszban adják le a riportot, az ebben látható interjú a Jimmy 1999. november 21-i koncertje előtt készült, apropóját pedig az adta, hogy a zenész nem sokkal korábban az RTL Klubhoz szerződött. Az énekes csepeli otthonában fogadta a stábot, a felvételen a háttérben tisztán hallható Jimmy akkor még kicsi gyermekeinek hangoskodása is. Jimmy jó hangulatban és (ahogy azt a közlemény jelzi) meglepően őszintén válaszolt a női rajongókhoz fűződő viszonyát firtató kérdésre is.

“Én úgy érzem, hogy ez a rajongás többnyire inkább a dalaimnak, illetve annak szól, ahogy előadom ezeket a dalokat. Ez csodálatos dolog: nincs szebb egy férfinak, egy bikának, ha barcoghat és átmehet vadászba” – fogalmazott Zámbó.

A teljes beszélgetést a pénteki esti Fókuszban láthatják az RTL Klubon, közvetlenül a Híradó után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top