Magyarország kúl

Most bárki szaunázhat egy Duna-parti kisbuszban

Extrém wellness-élmények színhelyévé vált a fővárosi Duna-part, ahol idén ismét lehetőség nyílik egy szaunává alakított kisbuszba menekülni a téli mínuszok és a nyüzsgő  hétköznapok elől.

Fotó: valyo.hu

Január közepétől egy hónapon keresztül lehet időpontot foglalni a VaLyo – Város és Folyó Egyesület forró kisbuszába. A rendhagyó szaunát, mely egyszerre 4-6 ember befogadására alkalmas, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél helyezték el, írja a Termálfürdő.hu.

„Ez abban különbözik bármelyik hagyományos szaunától, hogy pazar panorámával körülölelve, nem mindennapi helyszínen élvezhetik a pára jótékony hatásait. Egyfajta reciprok oázis vagy menedék a nyüzsgő, hideg hétköznapoktól”

— fogalmaz közleményében a VaLyo.

Február 16-áig foglalható szaunázást egy kötelező, de rövid szabályismertetés előzi meg, majd másfél órára a busz csak a vendégeké. Papucsot, fürdőruhát és törölközőt vinni kell, a szauna és az illóolajak adottak, ezen kívül pedig csak hátra kell dőlni és izzadni — hívják fel a figyelmet.

Mindazok, akik kipróbálják a wellness ezen egyedi módját, belépőjegyükkel a Város és folyó Egyesület munkáját támogatják, aki azért dolgozik, hogy jobb és élhetőbb legyen a Duna-part.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top