Magyarország kúl

Időjárás: egyre veszélyesebb szmog!

A légszennyezettség a nagyobb városokban magasabb értéket ér el, kedden a szálló por koncentrációja helyenként elérheti az egészségügyi határértéket!

Hazánkban kedden délelőtt a napsütést főleg nyugaton zavarhatja átmeneti felhősödés, de számottevő csapadék nem alakul ki, írja a HáziPatika.com. Délután változóan felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem várható, néhol kisebb futó zápor lehet. A szél napközben élénk északnyugati lesz.

Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz.

Kedden nem kell fronthatással számolni. Az átlagosnál jóval melegebb időben a fokozottan érzékenyek fejfájást, erősödő migrént tapasztalhatnak, náluk alvásproblémák is jelentkezhetnek. A megerősödő szél miatt az arra érzékenyek feszültebbek, ingerültebbek lehetnek. A napsütésben kellemes hő- és komfortérzetre kell számítani, érdemes pár órát a szabadban eltölteni.

A légszennyezettség a nagyobb városokban magasabb értéket ér el, a szálló por koncentrációja helyenként elérheti az egészségügyi határértéket! Az erősödő légmozgás szerencsére megakadályozza a további feldúsulását a szennyezőanyagoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top