Magyarország kúl

Koszorú helyett adományozzanak – kéri Koller Katalin apukája a gyászolókat

A gyászszertartás február 17-én délután 4 órakor lesz.

Január 29-én az Nlcafé is beszámolt róla, hogy 35 éves, rémisztően fiatalon elhunyt Koller Katalin, egykori szépségkirálynő. Katalinnak mellrákja volt.

Édesapja nyilvános posztban tette közé, hogy mit kér azoktól, akik részt vennének a gyászszertartáson, szavait változtatás nélkül közöljük:

Szeretett lányunk Koller Katalin gyászszertartása február 17.-én 16.00-kor lesz a Krisztinavárosi Havas Boldogasszony templomban. Kérjük a gyászunkban osztozókat, hogy Kata urnájához csak egy szál fehér virággal jöjjenek. Aki szívesen költött volna koszorúra, megteheti, hogy hagyományaink szerint kellő rangot adjon búcsújának. Kata nagyon szerette a gyerekeket. Az Ő örömét keresve anyagi áldozatuk összegét szíveskedjenek az árva gyermekek javára a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, Budapest, MKB 10300002-20145639-00003285 számú számlára utalni. A közlemény rovatba írják be, hogy Koller Katalin és egy kötőjel után az adományozó család, vagy cég nevét. Hálás köszönettel: a Gyászoló Család!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top