Magyarország kúl

Vigyázzunk, pénteken könnyen megbetegedhetünk!

Pénteken igadozó hő- és komfortérzet lesz jellemző, réteges öltözet javasolt a szabadtéri programok során. Nagy a megfázásveszély, a fertőzések terjedésének is kedveznek a körülmények.

Hazánkban pénteken délelőtt változóan felhős időre van kilátás, emellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számíthatunk, írja a HáziPatika.com. Csapadék nem lesz. Délután északon és északkeleten sok lesz a felhő, helyenként hószállingózás is előfordulhat. Máshol a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt északnyugati lesz.

Hajnalban -4, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 6 fok között alakul. Késő este -2, 3 fok lesz.

Pénteken újabb front nem érkezik, de reggel keleten még kettősfront jellegű hatás érvényesül, de napközben már országszerte frontmentes lesz az idő. A fejfájás és a vérnyomás-ingadozás is fokozatosan mérséklődik, de ízületi panaszokra még továbbra is számítani lehet. Ingadozó hő- és komfortérzet lesz jellemző, réteges öltözet javasolt a szabadtéri programok során. Nagy a megfázásveszély, a fertőzések terjedésének is kedveznek a körülmények.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top