Magyarország kúl

Feltörte a lábát a cipő, mentőt hívott

A mentésirányító élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet: egy fiatal nő mentőt hívott, mert feltörte a lábát a cipő. Hogy is volt ez?

Különös panasszal hívta a mentők vonalát egy fiatal nő vasárnap hajnalban, osztotta meg a sztorit az Országos Mentőszolgálat facebook-oldalán. A segélykérő története még pénteken kezdődött, amikor is új cipőt vásárolt egy szombati bulira. A buli ugyan jól sikerült, de az új lábbeliben való tánc, az esemény végére nem bizonyult jó ötletnek. A nő azért kért segítséget, mert annyira feltörte a lábát az új cipő, hogy még a buli hevében megszabadult tőle és cipő nélkül, feltört lábbal, pénz nélkül nem bírt haza menni. A fiatal telefonján nem volt kimenő hívás, így a mentők ingyenesen hívható száma bizonyulhatott a legjobb megoldásnak.

Bár a mentésirányító eleinte azt hitte, hogy valamilyen ízetlen tréfáról van szó, mégis azonnal segített a fiatal lánynak.

Elkérte a szülők telefonszámát és értesítette őket, milyen helyzetbe került a lányuk. Valószínűleg ők is telefonbetyárt sejtettek a hajnali telefonhívás mögött, de felhívták a bajba jutottat és elindultak érte. A feltört lábú lányt végül szülei, (stabil állapotban) szállították otthonába. Az eset után az édesapa hálásan köszönte meg a mentésirányító empátiáját, aki élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top